Knowledge center

Ons Kenniscentrum bevat een schat aan artikelen, handleidingen en advies over alles, van basisconcepten tot geavanceerde technieken. Wij hopen dat u profiteert van onze kennis en dat wij u kunnen helpen uw logistieke operatie te optimaliseren.

Vergroten van de duurzaamheid in de supply chain

We verhogen het ambitieniveau binnen onze toeleveringsketen en investeren in het vroegtijdig aangaan van samenwerkingen, zodat we samen kunnen werken om gestelde doelen te bereiken en het duurzaamheidswerk voortdurend te verbeteren.

3 tips om te slagen tijdens uw sollicitatiegesprek

Denk vóór het sollicitatiegesprek na over concrete voorbeelden waaruit kwaliteiten of vaardigheden blijken die je in je cv hebt benadrukt. Voorbeeld: “Ik heb bijgedragen X in project X wat resulteerde in een besparing van XXMeur”.

Drawback-concept van Logent

Met het innovatieve Drawback-concept van Logent Customs heeft u de mogelijkheid om betaalde douanekosten terug te krijgen voor goederen die worden teruggestuurd naar Zweden.

Wij hebben onze klanten geholpen met het realiseren van indrukwekkende besparingen van ongeveer 25% op de totale douanekosten van onze klanten nadeel oplossing. Nu is het jouw beurt om te nemenontdek hoeveel uw bedrijf kan besparen!

Wij komen graag met u in contact!

Logent Netherlands BV
Spectrumlaan 31
2665 NM Bleiswijk