Slide
Investor Relations
Wij zijn marktleider in contractlogistiek in Scandinavië met een unieke werkwijze en een breed scala aan diensten. Onze kracht is onze competentie en onze ervaring in het ontwerpen, implementeren en exploiteren van kwalitatieve en efficiënte logistieke oplossingen aangepast aan de behoeften van onze klanten.
Duurzaamheid maakt deel uit van onze algemene strategie en is van cruciaal belang voor ons om onze doelen te bereiken en ons als bedrijf te blijven ontwikkelen.
0
MEUR in omzet
0+
Aantal werknemers
0%
Aandeel werknemers jonger dan 30 jaar
0+
Bedrijfslocaties
0%
Aandeel hernieuwbare elektriciteit
Slide
Over Logent
Wij zijn marktleider in contractlogistiek in Scandinavië met een unieke werkwijze en een breed scala aan diensten. Wij bieden een breed scala aan diensten en creëren waarde voor onze klanten door gegarandeerde kosten- en kwaliteitsverbeteringen. Wij zijn een onafhankelijke partij zonder eigen infrastructuur en stemmen de oplossing af op de behoefte van de klant. We nemen de algehele verantwoordelijkheid, van adviesonderzoek en oplossingsontwerp tot leveringsbetrokkenheid en gerealiseerd effect, en streven naar voortdurende verbeteringen door middel van robuuste operationele processen en een focus op sterk leiderschap.
Slide
Regelgevende persberichten
Welkom op onze pagina met regelgevende persberichten, waar we belangrijke informatie delen over de huidige gebeurtenissen en updates van het bedrijf in overeenstemming met de regels en voorschriften. Hier krijgt u inzicht in de laatste ontwikkelingen van onze organisatie en kunt u rapporteren over onze verplichtingen richting stakeholders.
Slide
Financiële rapporten

Bevat wettelijke jaarverslagen, duurzaamheidsrapporten en andere informatie.

Financiële kalender

Onze financiële kalender biedt een overzicht van data voor aankomende financiële evenementen.

Bond

Informatie over onze financieringsstrategie, schuldenprogramma en gedekte obligaties.

Slide
Duurzaamheid

Ons doel is om de natuurlijke partners van bestaande en nieuwe klanten te worden en duurzame oplossingen te creëren voor de dagelijkse en lange termijn logistieke behoeften. Duurzaamheidswerk is geïntegreerd in ons bedrijfsmodel en een belangrijk onderdeel van het werk om onze visie te verwezenlijken. Voor ons is duurzaamheid ook cruciaal om onze doelen te bereiken en onze klanten te kunnen helpen die van hen te bereiken.

Het wettelijke duurzaamheidsverslag van Logent vindt u integraal in het jaarverslag 2022, te vinden onder de pagina ‘Financiële verslagen’.

Slide
Directie & Bestuur

Op onze management- en bestuurspagina kunt u kennismaken met het toegewijde team dat een belangrijk onderdeel is van het succes van Logent. Onze doorgewinterde leiders, met tientallen jaren ervaring in de sector, besturen onze organisatie met een passie voor People, Planet en Partners. Samen geven zij vorm aan onze strategie en begeleiden zij onze dagelijkse activiteiten, altijd met als doel het leveren van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten.

Slide
Andrzej Kulik
CFO

andrzej.kulik@logent.se
+46(0) 738 156 700

Wij komen graag met u in contact!

Logent Netherlands BV
Spectrumlaan 31
2665 NM Bleiswijk