WIE ZIJN LOGENT?

Wij zijn marktleider in contractlogistiek in Scandinavië met een unieke werkwijze en een breed scala aan diensten. Wij bieden een breed scala aan diensten en creëren waarde voor onze klanten door gegarandeerde kosten- en kwaliteitsverbeteringen. Wij zijn een onafhankelijke partij zonder eigen infrastructuur en stemmen de oplossing af op de behoeften van de klant. We nemen de algehele verantwoordelijkheid, van adviesonderzoek en oplossingsontwerp tot leveringsbetrokkenheid en gerealiseerd effect, en streven naar voortdurende verbeteringen door middel van robuuste operationele processen en een focus op sterk leiderschap.

Onze kracht is onze competentie en onze ervaring in het ontwerpen, implementeren en exploiteren van kwalitatieve en efficiënte logistieke oplossingen aangepast aan de behoeften van onze klanten. Ons doel is om de natuurlijke partner van bestaande en nieuwe klanten te worden voor de dagelijkse en lange termijn logistieke behoeften. Elke beslissing die duurzamere logistieke oplossingen kan creëren, wordt daarom belangrijk voor ons, onze klanten en andere belanghebbenden.

Duurzaamheid maakt deel uit van onze algemene strategie en is van cruciaal belang voor ons om onze doelen te bereiken en ons als bedrijf te blijven ontwikkelen.

Slide
Onze kernwaarden
Zorgzaam

Wij geven om PEOPLE, PLANET EN PARTNER. Het lange termijn perspectief staat centraal in al onze activiteiten.

INNOVATIE

Onze opgedane expertise en innovatieve manier van werken resulteren in de allernieuwste oplossingen en een continue verbetering van al onze diensten.

BETROUWBAAR

Wij houden ons aan onze beloften en nemen de verantwoordelijkheid. Gebaseerd op onze ruime expertise zorgen we voor de meest efficiënte oplossingen voor onze klanten.

Resoluut

Door onze drive en flexibiliteit reageren we snel op veranderende omstandigheden. Wij zorgen dat zaken geregeld worden!

Lees meer over onze algemene strategische focusgebieden

Wij komen graag met u in contact!

Logent Netherlands BV
Spectrumlaan 31
2665 NM Bleiswijk