Knowledge center

Vergroten van de duurzaamheid in de supply chain

We verhogen het ambitieniveau binnen onze toeleveringsketen en investeren in het vroegtijdig aangaan van samenwerkingen, zodat we samen kunnen werken om gestelde doelen te bereiken en het duurzaamheidswerk voortdurend te verbeteren. Een belangrijk onderdeel van dit werk was om duurzaamheidsaspecten vanaf het begin mee te nemen in de aanbestedingen. Wij zijn er dan ook trots op dat we met de Procureur een overeenkomst hebben gesloten over werkkleding en zijn ervan overtuigd dat we samen het duurzaamheidswerk verder kunnen verbeteren en de belasting voor het milieu kunnen verminderen. Wij zijn blij dat we een leverancier hebben gevonden die naast onze hoge eisen op het gebied van duurzaamheid ook voldoet aan onze behoefte aan flexibiliteit en kwaliteit.

“Een voorwaarde om goed werk te kunnen doen is comfortabele en passende kleding en schoenen die tegelijkertijd bijdragen aan een veilig gevoel op je werkplek. Dit geldt ongeacht of je in een haven, terminal, werkplaats of in een e-commerce magazijn. We zijn blij dat we een allesomvattende leverancier voor de Logent Group hebben gevonden die hoge kwaliteit en veiligheid garandeert in al onze activiteiten.” zegt Buster Odlander, Directeur Operations Development & Transformation.

“Wij zijn ontzettend trots dat Logent voor ons heeft gekozen en werkkleding uit onze eigen collectie Worksafe! Voor Procurator is Logent een perfecte match omdat zij oog hebben voor het comfort van het individu, maar ook voor de impact op het milieu. Samen kunnen we nieuwe manieren van recycling ontwikkelen, de keuze van grondstoffen en materialen uitdagen en kleding aanpassen aan werktaken met als doel zowel veiligheid op de werkplek te creëren als de levensduur van het kledingstuk te verlengen wanneer het in de juiste omgeving wordt gebruikt. en op de juiste manier. Dit alles terwijl ze tegelijkertijd bezig zijn met het vertegenwoordigen van het merk Logent met de nieuwste werkkleding. Bedankt voor het vertrouwen en nu zijn we aan de slag!” zegt Kristina Lantz, directeur Sales & Marketing.

Wij komen graag met u in contact!

Logent Netherlands BV
Spectrumlaan 31
2665 NM Bleiswijk