Wij willen meegroeien met de klanten

Partnerschappen met klanten, leveranciers en lokale gemeenschappen zijn cruciaal om te slagen in het creëren van duurzame logistieke oplossingen voor de lange termijn die tegemoetkomen aan de uitdagingen van zowel vandaag als morgen. Wij willen een geïntegreerd en natuurlijk onderdeel zijn van de bedrijfsvoering die wij samen met onze klanten uitvoeren.

Een partnership met ons betekent dat wij samen met u de logistieke business ontwerpen, implementeren en continu ontwikkelen. Veel van onze klanten hebben tijdens de samenwerking een sterke groei doorgemaakt, wat hoge eisen stelt aan de flexibiliteit en schaalbaarheid van de oplossing. Wij bieden de expertise die op termijn nodig is om een ​​efficiënt en duurzaam logistiek beheer te garanderen.

Samenwerking en partnerschappen zijn essentieel

Wij willen de omstandigheden creëren waarin onze klanten hun duurzaamheidsdoelen kunnen bereiken. We zien ook hoe een sterke samenwerking zowel onze klanten als wij in staat stelt om doelen eerder te bereiken dan we alleen zouden kunnen doen. Wij geloven dat samenwerkingen en partnerschappen innovatie mogelijk maken. Lange klantrelaties stellen ons ook in staat de activiteiten duurzaam te ontwikkelen, omdat we op langere termijn kunnen samenwerken.

Certificeringen
Logent heeft door de jaren heen een aantal verschillende certificeringen behaald. Voor Logent zijn deze certificeringen belangrijk en zetten ze een kwaliteitsstempel op onze dienstverlening. Binnen de Logent Group werken toegewijde mensen aan deze externe kwaliteitsprogramma’s en in 2021 zijn alle certificeringen zonder enige opmerking verlengd.

Gerelateerde inhoud
Supplier Code of Conduct

Operational Excellence

Onze diensten moeten betaalbaar, kwaliteitsgeborgd en aanpasbaar zijn. Om een ​​hoog kwaliteitsniveau te garanderen, hebben wij een programma voor Operations Excellence ontwikkeld. Een uitgebreid programma dat positieve economische effecten en een hogere productiviteit oplevert, maar nog belangrijker: veiligere werkplekken en meer welzijn voor werknemers. Door onze ruime ervaring met het ontwerpen, implementeren en exploiteren van logistieke oplossingen durven wij te beloven dat je als partner van ons snel ziet dat er continu significante verbeteringen worden gesignaleerd en gerealiseerd.

Belangrijke samenwerkingen met onze leveranciers

Partnerschappen voor ons omvatten ook onze leveranciers, waarbij we het belang inzien van samenwerking om de gestelde duurzaamheidsdoelen binnen onze waardeketen te bereiken. We werken er actief aan om ervoor te zorgen dat leveranciers onze vereisten en richtlijnen volgen, zoals beschreven in onze Gedragscode voor leveranciers.

Lees meer over onze algemene strategische focusgebieden

Wij komen graag met u in contact!

Logent Netherlands BV
Spectrumlaan 31
2665 NM Bleiswijk